Overslaan en naar de inhoud gaan
Bijenhof Headquarters

Het bijenhof

Uw betrouwbare partner in honing voor de voedingsindustrie.

Het Bijenhof is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de internationale honingmarkt en importeert en exporteert de meest diverse soorten honing, zowel vast als vloeibaar. En dat op wereldwijde basis.

Honing heeft terecht een bijzonder positief imago bij de consument en biedt bovendien een uniek smaakpalet. Vandaar dat meer en meer voedingsproducenten honing gebruiken om hun eigen producten net dat tikkeltje méér te geven. Dat geldt in de eerste plaats voor de producenten van koekjes, snoep- en energierepen, bakkerij- en zuivelproducten,… maar ook in sportdranken, alcoholische dranken, sausen, vinaigrettes, vleesproducten,.. verwerkt men honing als natuurlijk zoetmiddel voor zijn ongeëvenaarde en niet na te bootsen textuur en smaak.

Het Bijenhof werkt onder de strenge FSSC22000-norm, waardoor  de kwaliteit van het productieproces gegarandeerd wordt en alles volgens de regels van de voedselveiligheid verloopt. Daarnaast beschikt het Bijenhof ook over de Bio-, Kosher- en Halal-certificaten.

Alle honing die het Bijenhof ontvangt, krijgt een strenge ingangscontrole. Na het verwerkingsproces wordt de honing afgevuld in alle denkbare verpakkingen: van piepkleine bokaaltjes voor de hotels en horeca, consumentenverpakkingen voor de retail tot IBC-bulkcontainers van 1000 l voor de foodindustrie.

Het Bijenhof heeft zich in het bijzonder ook toegelegd op de productie van honingproducten onder private label.

Afvullen honing in glazen bokalen

certified-company
Certified Company
private-label
Private Label
production
Production
food-industry
Food Industry
bulk
Bulk
retail
Retail
high-quality
High Quality
bio
Bio
Copyrights © 2019 Bijenhof | Site by Mink